Social Media

Počitnice na Murterju | Bella Homes Tisno



Prvi podaljšan vikend v letošnjem letu naju je pot popeljala v Dalmacijo, natančneje na otok Murter. Tega dela Hrvaške obale še nisva obiskala, zato sva se z največjim veseljem odzvala povabilu Bella Homes Tisno in obiskala njihovo mobilno hišico v kampu Jazina, v Tisnem. Tisno je mestece, ki leži na meji celinskega in otoškega dela Murterja in služi kot krasno izhodišče za raziskovanje tega prekrasnega otoka. 


Pogled na mobilne hiške Bella Homes z obale 

Mobilne hiške Bella Homes se nahajajo na obali, na obrobju kampa Jazina. Zaenkrat je na voljo bivanje v eni izmed štirih mobilnih hišk s pogledom na morje, v prihodnje pa nameravajo ponudbo še razširiti. Hiške so popolnoma nove, izjemno prostorne, sodobno opremljene in imajo zares vse, kar potrebuješ za brezskrben dopust. Vsaka izmed dveh spalnic (ena z zakonsko posteljo in druga z dvema samostojnima posteljama) ima svojo kopalnico, v sredini prostora pa se nahaja dnevni prostor s sofo, jedilno mizo in kuhinjo. Najboljša stvar pa je zagotovo terasa, ki ob vročih poletnih dneh nudi hladno zavetje, z udobnih lounge naslanjačev pa se odpira pogled na morje in čudovit zalivček v bližini. 


Moderno opremljene mobilne hiške Bella Homes nudijo vse, kar potrebuješ za brezskrbno udobje


Mestna plaža v Kampu Jazina se nahaja le nekaj korakov stran

Prebujanje ob zvoku škržatov in vonju morja bi zlahka podaljšala še za kakšen dan, teden, mesec. Lokacija je zares idealna za mirne počitnice, z obilico udobja in krasnim razgledom. V neposredni bližini hišk se nahaja zasebna plaža, nekaj korakov dlje pa še mestna plaža v središču kampa. Z avtom si le nekaj minut stran od številnih plaž na otoku Murter, od tistih taglavnih, do tistih malo bolj robinzonskih.


Udobna terasa s prekrasnim razgledom ponuja hladno zavetje v vročih poletnih dneh

Bella Homes Tisno in otok Murter vam res toplo priporočava! Kamnite in peščene plaže, nebeško turkizno morje, številni otočki, prekrasni razgledi, kamnita mesteca z dušo, topli in prijazni domačini, dolge kolesarske in sprehajalne poti ... Zares odlično izhodišče za raziskovanje! Privoščite pa si lahko tudi celodnevni izlet s turistično ladjico na Kornate ali pa obiščete Nacionalni park Krka. Za tiste bolj urbane duše, pa priporočava še skok v Tribunj, Šibenik in staro mestno jedro v Vodicah.


V sodelovanju z Bella Homes Tisno

Objavite komentar

Instagram

Theme by BD